9 Feb 2016

SmartSolat video preview

App SmartSolat bersama Ustaz Don http://bit.ly/smartsolat2 
.
Kalau anda rasa was-was dengan bacaan solat anda boleh semak dengan bacaan USTAZ DON DANIYAL dalam apps ini. Anak-anak pon boleh tumpang sama guna. Kalau bacaan wajib tak betul, solat jadi tak sah.
.
Ada audio semua bacaan solat, surah lazim, perbuatan solat dari dua perspektif, wuduk, rukun dan amalan sunat.
.
Grafik yang cantik dan interaktif. Terbukti dengan memenangi Anugerah Bahan Pembelajaran Interaktif, UPSI 2015. Pingat emas pameran inovasi POLIMAS iCompex 2014.
.
Kos pembangunan apps ini termasuk pereka bentuk apps, rekabentuk grafik, sound engineer, pengaturcara, project manager mencecah RM50,000. Harga biasa RM10, namun untuk promosi bulan Mac (sehingga 31 Mac 2015) harga istimewa RM5 sahaja. Download dari Google Play Store;
SmartSolat.com/android

.
Apps in merupakan hasil usaha team Al-Mathurat dgn kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, KUIS dan KUISCELL. Alhamdulillah, pernah memenangi pingat Emas dalam Pertanding Inovasi Kebangsaan anjuran Politeknik Kedah 2015, juga Anugerah e-Pembelajaran Terbaik kategori Apps Multimedia Interaktif, UPSI 2016.
.
Zahirkan sokongan anda dengan download versi Android: SmartSolat.com/android
Dalam 3 bahasa; Melayu, Inggeris & Perancis

Video di bawah

SmartSolat bersama Ustaz Don

App SmartSolat bersama Ustaz Don bit.ly/smartsolat2 .Apps in merupakan hasil usaha team Al-Mathurat dgn kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Maklumat, KUIS dan KUISCELL. Alhamdulillah, pernah memenangi pingat Emas dalam Pertanding Inovasi Kebangsaan anjuran Politeknik Kedah 2015, juga Anugerah e-Pembelajaran Terbaik kategori Apps Multimedia Interaktif, UPSI 2016.Pembiayaan oleh Gran ICONDAP, MDEC..Zahirkan sokongan anda dengan download versi Android: bit.ly/smartsolat2Dalam 3 bahasa; Melayu, Inggeris & PerancisUstaz Don Daniyal Don Biyajid : Solat & Selawat Tour

Posted by Al-Mathurat & Islamic Apps on Tuesday, 23 June 2015

- Ads by Google -